Informatie over De GTST Nieuwskrant

De GTST Nieuwskrant / De GNKLogognkpng
De GTST Nieuwskrant is opgericht op 20 mei 2007 onder de naam GTST Nieuwskrant, later gingen we verder onder de naam De GTST Club om uit eindelijk weer terug te keren naar De GTST Nieuwskrant. Begin 2011 hielt het avontuur van De GNK op om later in maart 2013 weer terug te keren.

1408_ubix4g8zi8Vanaf de oprichting staat De GNK voor gezelligheid en actualiteit. Dagelijks houdt De GTST Nieuwskrant je op de hoogte van al het nieuws rond Neerlands populairste soap Goede Tijden, Slechte Tijden en de acteurs van nu én toen!

GNKklDan hebben we het nog niet over de kersverse spoilers, spelletjes, biografieën, (exclusieve) interviews, video’s en allerlei andere leuke informatie en bezigheden die de afgelopen jaren de revue passeerde.

Wie van de 4?, De GTST Awards, Typisch GTST, De Ster van GTST, Wie ben Ik?, Spoilers en de 5.. zijn van ons, die horen bij De GTST Nieuwskrant. Deze rubrieken maakte jarenlang deel uit De GNK.

De GTST Nieuwskrant zoals het nu is gaat verder op dat gevoel. De GNK is er voor alle fans van nu én van toen.

De GTST Nieuwskrant is een onafhankelijke fansite over de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. De GNK staat los van de officiële website van GTST, alsmede van de producent en de zender.

Advertenties

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s