Zappen: Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

maxime-sandersGoede Tijden Slechte Tijden gaat dit seizoen lekker lang door, maar op 5 juli is dan toch echt de grote zomercliff te zien. Aan alles is te merken dat de schrijvers toewerken naar een spannende aflevering, waarbij meerdere verhaallijnen een climax bereiken. De vete tussen Mike en Lorena bijvoorbeeld, het op knappen staande huwelijk van Noud en Nina, het web dat zich rondom Aysen sluit en natuurlijk het huwelijk van Rik en Nuran. Het lijkt er op dat het vrijgezellenfeest met parachutesprong wel eens niet zo feestelijk gaat verlopen als de Meerdijkers nu denken.

Het is Maxime die op het lumineuze idee is gekomen voor de parachutesprong. Alle gasten voor het huwelijk mogen deze sprong maken, daarna vieren de mannen en vrouwen afzonderlijk een eigen vrijgezellenfeestje. Een activiteit dus waarbij de helft van de cast zeker is betrokken. En een activiteit waarbij de kijker wel een zomer lang in spanning gehouden kan worden: wie heeft er een parachute gesaboteerd en wie valt er door een onverhoopte wissel onbedoeld te pletter?

De rol van Aysen Baydar lijkt langzaamaan uitgespeeld. Haar rol bij het fatale ongeluk van Danny de Jong kan elk moment naar boven komen. Verder chanteert ze Lucas Sanders, probeert ze een miskraam af te dwingen bij het ingehuurde vriendinnetje van Bing en ligt ze flink overhoop met haar zus Nuran. Haar positie in Meerdijk is zo ongeveer onhoudbaar geworden, de schrijvers moeten van goede huize komen om haar weer terug in de kern van de soap te krijgen. Misschien is haar rol dus uitgespeeld?

Wat lekker dramatisch zou zijn, is wanneer de parachute van Rik niet opent. Dat hij zich te pletter springt op zijn eigen bruiloft. Wel sneu voor Nuran, maar een mooie geste naar de kijkers. Zelden zo’n vlak en oninteressant karakter gezien als dat van Rik.

Maar goed, eerst maar eens afwachten of de parachutesprong inderdaad de zomercliff vormt. Afgaande op de royale aandacht in de huidige dialogen, moet die sprong wel voor tumult gaan zorgen in GTST. Spannend! Zappen.blog

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Zappen: Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

 1. prasan zegt:

  ik ben vorig jaar naar gtst live gweest was echt helemaal te gek kan niet wachten op zomerclifhanger

 2. mjsja zegt:

  yisian saboteerd de parachute van bing, en bing die van ysian.
  en nina die van wiet. het kan zo simpel zijn.

  de enigste verrasing zou zijn, als er op het laatste moment iemand van parachute gaat wisseln.

  ik ben dislexie ,maar ik geef er niet om, het is maar dat jet weet

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s