Ruud Feltkamp en Lieke van Lexmond ook in Toscaanse Bruiloft

lieketoscaansebruiloftLieke van Lexmond is een van de bruiden in de nieuwe Nederlandse film Toscaanse bruiloft. De film van regisseur Johan Nijenhuis is het vervolg op zijn succesvolle film Verliefd op Ibiza. Ook GTST acteur Ruud Feltkamp speelt een van de rollen. Eerder werd al bekend dat Jan Kooijman in de hoofdrol schittert.

De film wordt opgenomen in Italië. Dinsdag maakte Johan Nijenhuis de rest van de cast bekend. Zo krijgt Jan concurrentie van Matteo van der Grijn die een Italiaan speelt in de film. Ook ex GTST actrice Carolien Spoor zal in de film te zien zijn.

Carolien Spoor en Sophie van Oers spelen net als Lieke de bruiden in de film. Verder zijn Diederik Ebbinge, Ernst Daniel Smid, Simone Kleinsma, Medi Broekman, Dirk Zeelenberg en Martine Sandifort van de partij.

Verliefd op Ibiza was een grandioos succes in de bioscoop, logisch dus dat Johan Nijenhuis een nieuwe film in het zelfde genre maakt. In Verliefd op Ibiza was Jan Kooijman ook te zien net als GTST actrices Gigi Ravelli en Marly van der Velden. De GNK 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s