GNK Nieuwsflits | Isa | Toprak | Cas | Jan | Rixt

GNKnieuwsflitsElke week zet De GTST Nieuwskrant de nieuws hoogte punten van afgelopen week op een rij. Lees elke zondag de GNK Nieuwsflits op De GNK!

Isa Hoes in De Lijfshow
In elke aflevering nemen twee koppels van bekende Nederlanders het tegen elkaar op door uiteenlopende vragen te beantwoorden en verschillende spellen te spelen over gezondheid en het menselijk lichaam. Ze worden hierbij geholpen door een eigen publieksvak. Marc KleinEssink presenteert deze entertainende en leerzame spelshow.

Afgelopen week was Isa Hoes te gast. Ze vormde een team samen met SBS6 presentator Hidde van Warmerdam, zij namen het op tegen Nicolette van Dam samen met Jamai Loman. De Lijf Show trok afgelopen woensdag om 20.30 uur 726.000 kijkers.

Toprak doet HIV test
GTST-actrice Toprak Yalçiner is terug van haar reis naar Oeganda. Ze raadde de Oegandese jongere hierbij aan zich regelmatig te laten testen. Het zou natuurlijk hypocriet zijn als ze dat zelf dan ook niet doet. “Ik vond het toch een beetje spannend ook al weet ik dat ik het altijd veilig doe. De test bleek dan ook negatief. Maar op het moment dat ik de uitslag kreeg, besefte ik me ook dat hier 1 op de 7 mensen die getest worden wél te horen krijgt dat hij of zij hiv-positief is. Het is zo belangrijk om je te laten testen”, aldus Toprak.

Leve Boerenliefde met Cas Jansen in premieré
Het verhaal van Leve Boerenliefde draait om boer Jelte (Cas Jansen) die na het verlies van zijn vrouw weinig zin heeft in een nieuw romantisch avontuur. En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda, de populaire presentatrice van kijkcijferkanon Boerenliefde. Als die datingshow uitgerekend op zijn erf een nieuw seizoen komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het groen een bijzondere liefde op…

Omstreden Killer Karaoke beleefde premieré
De eerste aflevering van Killer Karaoke op RTL 5 heeft 408 duizend kijkers getrokken. In de spelshow moeten kandidaten een nummer blijven zingen onder extreme omstandigheden, zoals het toegediend krijgen van stroomschoten of zingen in een bak met ijswater vol slangen. Die laatste oefening stuitte gisteren op veel verzet van dierenliefhebbers. RTL 5 zegt dat de soep niet zo heet (of koud…) wordt gegeten als deze is opgediend. Jan Kooijman presenteert de show samen met Dennis Weening.

Rixt Leddy bevallen van dochter
Rixt heeft maandag 13 mei het leven geschonken aan dochter Ava Minne. “We zijn ontzettend blij met ons eerste kindje. We vinden haar uiteraard prachtig”, zo zegt Rixt tegen RTL Boulevard.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in GNK Nieuwsflits en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s