Cas Jansen mega trots op Leve Boerenliefde

leve boerenliefde casGisterenavond ging Leve Boerenliefde in premieré. De nieuwe speelfilm van regisseur Steven de Jong, die eerder De Kameleon en De Held van 63 maakte. Oud GTST-acteur Cas Jansen speelt een van de hoofdrollen. Tatum Dagelet en Waldermar Torenstra zijn andere hoofdrol spelers.

Op de vloer van het Tuschinski in Amsterdam lag  een groene graszoden loper in plaats van de traditionele rode loper. Geheel in stijl reisde hoofdrolspeler Cas Jansen in een tractor naar onze hoofdstad. Naast de hoofdrolspelers spelen nog tal van bekende Nederlands mee in de film waaronder ook oud GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn, andere zijn Gerard Joling, Sanne Wallis de Vries en Dirk Zeelenberg.

Naast de acteurs van Leve Boerenliefde kwamen er ook veel andere bekende Nederlanders op de première af. Zo waren daar ex GTST-acteurs Liza Sips, Patrick Martens en Raynor Arkenbout.

Het verhaal van Leve Boerenliefde draait om boer Jelte die na het verlies van zijn vrouw weinig zin heeft in een nieuw romantisch avontuur. En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda, de populaire presentatrice van kijkcijferkanon Boerenliefde. Als die datingshow uitgerekend op zijn erf een nieuw seizoen komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het groen een bijzondere liefde op…

Vanaf donderdag 16 mei draait Leve Boerenliefde in vrijwel alle bioscopen. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Cas Jansen mega trots op Leve Boerenliefde

  1. Jacky. zegt:

    Cas Jansen nu gauw naar de C-1000 reklame want daar acteer je beter dan in deze film.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s