GNK Nieuwsflits | Marly JFK | Dirk | Jan

GNKnieuwsflitsElke week zet De GTST Nieuwskrant de nieuws hoogte punten van afgelopen week op een rij. Lees elke zondag de GNK Nieuwsflits op De GNK!

Marly van der Velden in JFK
Met de carrière van Marly van der Velden gaat het hartstikke goed. Ook privé zit Marly lekker in haar vel. Dat is wel eens anders geweest, de actrice kampte met anorexia. Nu ze dat heeft overwonnen durft ze trots te zijn op haar lichaam. Met een sexy fotoshoot in de JFK gooit ze alles van zich af.  ”Nu ik dat achter me heb gelaten, ben ik gewoon blij met mijn lichaam”, aldus Marly. “Ik ben heel erg trots en van mij mag iedereen het zien.”

Dirk Zeelenberg zegt nee tegen GTST
De Divorce-acteur heeft al meerdere keren ‘nee’ gezegd tegen de makers van de populaire soap. Dat vertelt Zeelenberg in het AD. Beroemd zijn is voor mij nooit een doel geweest. Ik heb zelfs keuzes gemaakt die dat tegenhielden: ik ben twee keer gevraagd voorGoede Tijden Slechte Tijden, maar koos voor een ander project. Herkend worden, betekent niet automatisch waardering krijgen”, legt de acteur uit.

Jan Kooijman presenteert Killer Karaoke
In Killer Karaoke nemen kandidaten het tegen elkaar op in de meest extreme, hilarische en pijnlijke zangopdrachten. In elke aflevering strijden zes kandidaten tegen elkaar voor de hoofdprijs van €3.000,-. Om dit geldbedrag te winnen, zal elke kandidaat eerst een zangopdracht moeten overleven. Denk aan een bad vol slangen, elektrische schokken of bijvoorbeeld geblinddoekt door een cactusdoolhof lopen… Jan Kooijman presenteert samen met Dennis Weening Killer Karaoke vanaf donderdag 16 mei 21.30 op RTL5. Ferry Doedens is te zien in de speciale VIP aflevering.

De Marathon genomineerd voor Rembrandt Award
De Marathon met GTST-actrice Cynthia Abma en oud GTST-actrice Georgina Verbaan maakt kans op De Rembrandt Award voor beste Nederlandse film. De Marathon neemt het op tegen Alles is Liefde, met oud GTST-acteur Wilbert Gieske, en Alleen maar nette mensen. Op Twitter laat Cynthia aan ons weten heel erg trots te zijn.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in GNK Nieuwsflits en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s