7e seizoen Flikken Maastricht succesvolste ooit

angelaAfgelopen vrijdag was de grote finale van het zevende seizoen van de TROS-serie Flikken Maastricht. De politie serie waarin oud GTST-actrice Angela Schijf en Victor Reinier de hoofdrollen vertolken trok afgelopen vrijdag maar liefst 1,7 miljoen kijkers.

Met deze cijfers sloot Flikken Maastricht haar succesvolste seizoen ooit af. Het gemiddeld aantal kijkers per aflevering kwam hierdoor op 1,95 miljoen kijkers. Het vijfde seizoen van Flikken Maastricht was tot gisterenavond met een gemiddelde van bijna 1,8 miljoen per aflevering het best bekeken. De vierde aflevering van het zevende seizoen was met bijna 2,3 miljoen kijkers het best bekeken in de tv-geschiedenis van Flikken Maastricht.

Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien bij de publieke omroep. De komende jaren blijft de populaire politieserie, ondanks de bezuinigingen, te bekijken. De TROS maakte onlangs bekend dat producent Eyeworks nog minimaal 3 seizoen mag produceren. Hiermee komt het aantal seizoen van Flikken Maastricht op zeker 10 seizoenen. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s