Mark van Eeuwen: ‘Ik zou gastrol in GTST accepteren’

jack-van-houtenOud GTST-acteur Mark van Eeuwen probeert nog steeds door te breken in Amerika, maar zou het ook wel leuk vinden om weer terug te keren in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zegt de soapacteur in weekblad Privé. Mark staat helemaal niet afwijzend tegen een terugkeer in de soap die hij in 2012 verliet. “Ik denk niet dat ik weer vast in de serie terug wil, maar een gastrol zou ik eventueel wel accepteren. Het hangt echter helemaal van het moment af, of er tijd genoeg voor is“, zo vertelt hij in weekblad Privé. 

Mark geeft aan geen spijt te hebben van zijn vertrek. “Ik heb bij GTST zeven heel mooie jaren gehad en die koester ik. Mijn rol was leuk en dat geldt ook voor mijn collega’s. Met een aantal van hen houd ik contact. Maar ik had behoefte om het ruime sop te kiezen, zowel in het script als in werkelijkheid.

En ik moet zeggen: het gaat hartstikke goed met mij. Ik ontwikkel zelf formats, onder andere voor een dramaserie, daar heb ik nu eindelijk tijd voor. Ik ben heel gelukkig met wat ik nu doe.”

Zijn Amerikaanse droom, een doorbraak als acteur, laat nog even op zich wachten. “Ik heb wat audities voor tv achter de rug. In december was ik in Amerika. Daar heb ik gesprekken gevoerd met een agent en een casting director. Ik heb er ook auditie gedaan. Ik wil toch kijken of ik daar dingen kan doen.“ aldus Mark.

Wie weet staat Mark van Eeuwen ineens weer als Jack van Houten op de stoep in Meerdijk. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s