Duizendpoot Victoria Koblenko het theater in

isabella2uaDuizendpoot Victoria Koblenko gaat in 2014 het theater in. Ze gaat een rol spelen in het theaterstuk ‘Jaloezieën’. Het stuk is een remake van het origineel dat uit 1988 komt en geschreven is door Haye van der Heyden.

Victoria heeft er veel zin in. “Ik doe niet vaak theater, maar vindt het wel erg leuk om te doen”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

In het stuk zal Victoria samen met Anne-Mieke Ruyten spelen. Anne-Mieke speelt de moeder van Victoria. Het gaat er ouderwets Hollands aan toe, want zij belandt met de man van Victoria in bed.

Het stuk is in een modern jasje gestoken. Zo zijn er bepaalde passages uitgehaald. Na de pauze van de voorstelling komen de acteurs met een ‘verrassende’ toegift, waarin ze volgens Victoria een heel ander extreem komisch stuk gaan spelen.

In november starten de repetities. Tot die tijd is Victoria druk in de weer met de opnames van de derde serie van ‘Bloedverwanten’. Ze is tevens met wat internationale projecten bezig. “Ik sta er al met één been in, maar pas als ik er met twee benen in sta, kan ik er meer over vertellen.” Het zou gaan om enkele tv- en filmprojecten. RTL Boulevard

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s