RTL-topman verbaast over geruchten Lieke van Lexmond

timthumb-6.phpMatthias Scholten zegt dat het ‘absolute onzin’ is dat hij een relatie met Lieke van Lexmond zou hebben. De RTL-baas is verbijsterd over de geruchten die RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde dinsdag bracht. ”Hier klopt helemaal niets van. Het enige wat klopt, is dat ik een kleine dip in mijn huwelijk heb gehad. Maar het gaat juist de goede kant weer op”, zegt Scholten tegen Story.

Verlinde zei eerder tegen Q Music dat een bron binnen RTL gezegd zou hebben dat de relatie ‘nog erg pril was’ en dat de twee ‘elkaar aan het aftasten zijn’. Aanvankelijk bracht RTL Boulevard het nieuws prominent op de eigen website, maar later werd het bericht verwijderd. Verlinde kwam ook later in het programma niet meer op het nieuws terug.

De manager van Van Lexmond zegt tegen NU.nl de geruchten ‘een beetje jammer’ te vinden. ‘’Als twee mensen samen iets gaan eten, betekent dit niet dat ze meteen een relatie hebben. Als het echt waar zou zijn, dan zouden ze er zelf wel mee naar buiten komen.’’

Het managment van Van Lexmond ontkende het gerucht al eerder. Nu.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s