Sanne Langelaar neemt rol Sjors over in GTST

sannelangelaarSanne Langelaar speelt vanaf dinsdag 16 april de rol van Sjors Langeveld in GTST. De komende 6 weken is de pas bevallen actrice Inge Schrama niet te zien. Het personage Sjors wordt dus niet tijdelijk Meerdijk uit gestuurd maar gerecast.

De 28-jarige actrice hoop dat de fans van Sjors haar een kans geven.  “Ik hou er rekening mee dat de trouwe kijkers even moeten wennen”, zegt ze. ” Als je met je hoofd op tv komt, heeft iedereen daar direct een mening over. Ik hoop dat de GTST-fans mild zullen zijn.” zo vertelt ze in Metro.

Sanne verdwijnt al weer snel uit de serie, maar ziet het toch als een unieke ervaring. “Voor mij is het een heel mooie kans om meters te maken. Elke actrice wil natuurlijk zo veel mogelijk spelen. Niet alleen om ervaring op te doen, maar ook om gezien te worden. En wie weet, leidt dat tot iets heel moois in de toekomst. Zo werkt het nu eenmaal in dit vak.” aldus Sanne tegen de Metro.

Inge Schrama beviel op 3 april 2013 van haar eerste kindje. Het dochtertje dat ze samen met Daniël Samkalde kreeg heet voluit Betty Sue. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s