Babette van Veen werkt mee aan het koningslied

Babette30 april 2013 belooft een hele bijzondere dag te worden. Koningin Beatrix gaat genieten van een welverdiende rust en Kroonprins Willem Alexander wordt gekroond tot Koning der Nederlanden. Prinses Maxima zal vanaf dan Koningin zijn. Op deze Kroningsdag staat er veel te gebeuren, een onderdeel daarvan is het zingen van het Koningslied.

Op 30 april zullen tal van bekende artiesten het Koningslied gaan zingen in Ahoy. Daar vindt het evenement Samen voor Oranje plaats. Via een live verbinding zullen Willem Alexander en Maxima het lied gaan horen.

Het Koningslied wordt gecomponeerd door John Ewbank, iedereen kan via de app of website meeschrijven aan de tekst. De definitieve tekst wordt geschreven door Daphne Deckers, Guus Meeuwis, Acda en De Munnik en John Ewbank . Ex GTST-actrice Babette van Veen is een van de artiesten die mee zingt aan het Koningslied. Ze is ontzettend trots: “Ja, ik mag het zeggen … Ik zing mee met het Koningslied, wat een eer”, aldus Babette op Twitter. Andere artiesten zijn Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Jamai, Nielson, Jim Bakkum, Lee Towers en vele andere.

Zij worden bijgestaan door het Metropole Orkest. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s