Spoilers GTST | maandag 8 t/m 12 april 2013

timthumb-8.phpMaandag 8 april
Bianca en Tim zijn het niet eens over de manier waarop ze Sjoerd moeten aanpakken. Aysen verbaast zich als ze Bing met een nieuw meisje ziet zoenen. Rikki weet niet wat ze aan moet met een improvisatieopdracht voor school; Wiet wel.

Dinsdag 9 april
Aysen vertrouwt Bing niet en gaat op onderzoek uit. Lorena en Laura betrappen Mike op een plek waar hij niet hoort te zijn. Anton wil Bianca ervan overtuigen dat ze professionele hulp nodig hebben als ze Sjoerd willen helpen. Tim liegt voor Sjoerd, maar eist daar wel iets voor terug.

Woensdag 10 april
Mike doet een poging zijn verdachte gedrag te verklaren. Jef en Frederique betreden voorzichtig het romantische pad. Noud wil een keer alleen met Nola op pad, maar Nina is daar niet enthousiast over. Laura is bang dat ze een grote fout heeft gemaakt.

Donderdag 11 april
Mike komt in een situatie terecht waar hij zich geen raad mee weet. Aysen achtervolgt Bing en Monica om uit te vissen wat Bings plannen zijn. Noud heeft pech en krijgt Nina over zich heen.

Vrijdag 12 april
Rikki vindt het vreemd als Bianca nog steeds ‘ziek’ is en krijgt het idee dat er iets speelt in huize Bouwhuis. Jef heeft het moeilijk als hij slecht nieuws krijgt. Sjoerd wordt gedwongen om mee te werken aan een onderzoek, anders bestaat de kans dat hij Bram kwijtraakt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Spoilers en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Spoilers GTST | maandag 8 t/m 12 april 2013

  1. [k heb GTST VAN AF HET BEGIN ALTIJT GEVOLG DAAROM HEB IK EEN VRAAG KRIJG VAN ELK PERSOON EEN FOTO DIE OP DEZE BLAD STAATD DE GR VAN R.V.D.RIJT.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s