675.000 bezoekers voor Verliefd op Ibiza

marlygigiHet gaat goed met de Nederlandse film, de afgelopen jaren worden er flink wat Nederlandse films gemaakt die het vrijwel allemaal erg goed doen. Zo ook Verliefd op Ibiza, de film doet het zelfs uitzonderlijk goed.

De film met GTST-sterren Gigi Ravelli, Marly van der Velden en ex GTST-sterren Jan Kooijman en Rick Engelkens mocht afgelopen zaterdag haar 675.000 bezoeker verwelkomen.

Daarmee heeft regisseur Johan Nijenhuis zijn eigen record van zijn zomerse debuutfilm Costa uit 2001 gebroken. De komedie met Katja Schuurman, Daan Schuurmans en Georgina Verbaan trok toentertijd 673.000 bezoekers.

Verliefd op Ibiza vertelt over de liefdesperikelen van een groot aantal personages op het Spaanse party-eiland.

Zo is er een voetballer (Jan Kooijman) die zijn op geld beluste vriendin (Kim Feenstra) ten huwelijk wil vragen, een vrouw van middelbare leeftijd (Simone Kleinsma) die verliefd wordt op een 30 jaar jongere muziekagent (Jim Bakkum) en een oude alcoholistische zanger (Rick Engelkes) die met zijn drie dochters op het eiland rondhangt.

Verliefd op Ibiza is na ruim twee maanden nog steeds onverminderd populair. De film is nog altijd te zien in 104 bioscopen. De GNK

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s