TV Gids | maandag 18 t/m vrijdag 22 maart

Er gaat weer veel gebeuren in je favoriete soap. Een nieuwe week vol liefde, Logo lijstverdriet, bedrog en geluk. Kortom een nieuwe week Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit gaat er gebeuren….

Maandag 18 maart
Nina’s bevalling begint, maar verloopt niet als gepland. Janine krijgt een lastige opdracht. Sjors twijfelt of Wiet de waarheid vertelt. Lorena wil de laatste stap zetten in haar wraak naar Wiet, maar Wiet krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Dinsdag 19 maart
Nina is bang dat Mike zich met haar leven gaat bemoeien. Lorena moet een tegenslag verwerken, waarna Laura het moet ontgelden. Bianca raakt gefrustreerd door Mikes gedrag. Tim twijfelt aan Rikki omdat ze steeds andere dingen belangrijker vindt dan hun relatie.

Woensdag 20 maart
Bing vindt dat Rik en Jef overdreven beschermend zijn. Sjors verwijt zichzelf dat het uit de hand gelopen is tussen Wiet en Lorena, en neemt en ingrijpend besluit. Jef hoort wat Frederiques grote levensdroom is.

Donderdag 21 maart
Als Sjoerd zich bij de kinderbescherming moet melden is het maar de vraag of hij zich in kan houden. Laura stimuleert Frederique om een waagstuk aan te gaan. Tussen Bing en Aysen ontspoort de situatie flink.

Vrijdag 22 maart
Sjoerd liegt thuis als hij moet vertellen wat er met Edwins brommer gebeurt is. Mike solliciteert naar een baan in de Rozenboom. Tot Noud’s frustratie verloopt de thuiskomst van Nina niet bepaalt vlekkeloos.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in TV Gids en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s